Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta sigara söndürmek

Rüyada vücutta sigara söndürmek

Rüyada vücutta sigara söndürmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, işlerinin açılacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına delalet eder.

Rüyada vücutta sigara söndürmek gördüyseniz:

  • Maddi veya aileyle ilgili konuları kendi yararınıza çevirmenin yollarını bulmalısınız.

Rüyada vücutta sigara söndürmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, rahat ve huzurlu olunacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda sigara söndürmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigarayı elinde söndürmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada üstünde sigara söndürmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolunda sigara söndürmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine alamet eder.

Rüyada sigara söndürmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara söndürdüğünü görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde sigara söndürmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments