Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolda sigara söndürmek

Rüyada kolda sigara söndürmek

Rüyada kolda sigara söndürmek rakiplerine büyük fark atacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, hayatının karışacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine inanılır.

Rüyada kolda sigara söndürmek gördüyseniz:

  • Dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Rüyada kolda sigara söndürmek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda sigara söndürmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine inanılır.

Rüyada vücudunda sigara söndürmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin elinde sigara söndürmek istediği oranda da eğleneceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada söndürülmüş sigara görmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üstünde sigara söndürmek iyilik bulacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigara söndürdüğünü görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde sigara söndürmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, dertlerine derman arayacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments