Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda sigara söndürmek

Rüyada kolunda sigara söndürmek

Rüyada kolunda sigara söndürmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, hem hayatının kurtulacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, varlıklı kimse olacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Rüyada kolunda sigara söndürmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya birlikte yaşadığınız kişilerde değişikliklik yapmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada kolda sigara söndürmek karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, borcunun çok olacağına alamet eder.

Rüyada kolunda sigara söndürmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, parasal krizler yaşanacağına inanılır.

Rüyada vücutta sigara söndürmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına alamet eder.

Rüyada sigara söndürdüğünü görmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, evlatlarından hayır bulacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine inanılır.

Rüyada vücudunda sigara söndürmek ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde sigara söndürmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına rivayet eder.

Rüyada üzerinde sigara söndürüldüğünü görmek isteklerinize kavuşacağınıza, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, yeni duygular tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada söndürülmüş sigara görmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments