Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigarayı elinde söndürmek

Rüyada sigarayı elinde söndürmek

Rüyada sigarayı elinde söndürmek refahının ve varlığının artacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, kafasının rahat edeceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine tabir olunur.

Rüyada sigarayı elinde söndürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yanlış yaptıklarını anlatmaya çalışmanızın kimseye hiçbir faydası olamayabilir.

Rüyada sigarayı elinde söndürmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına alamet eder.

Rüyada elinde sigara söndürmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada birinin elinde sigara söndürmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sigara söndürmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Rüyada üstünde sigara söndürmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalet eder.

Rüyada söndürülmüş sigara görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına alamet eder.

Rüyada kolda sigara söndürmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, dualarının karşılığını alacağına, onurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde sigara söndürmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments