Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin tırnak kesmek

Rüyada birinin tırnak kesmek

Rüyada birinin tırnak kesmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, işlerinin ters gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin tırnak kesmek gördüyseniz:

  • İlişkilerin devam edebilmesi, uzlaşma yönünde göstereceğiniz çabaya bağlı olabilir.

Rüyada ayak tırnak kesmek insanların alım gücünün azalacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada tırnaklarını kesmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada kızının tırnağını kesmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada el tırnağı kesmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada uzun tırnak kesmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, refaha erişileceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin tırnağını kesmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments