Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnaklarını kesmek

Rüyada tırnaklarını kesmek

Rüyada tırnaklarını kesmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada tırnaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler asıl yapmak istediğiniz şeyleri yapmanızı engelliyor olabilirler.

Rüyada bir çocuğun tırnağını kesmek istediği noktalara geleceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin tırnaklarını kesmek bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada başkasının tırnağını kesmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, aile hayatlarını bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin tırnaklarını kesmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, duygularının ön plana çıkacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnağı derinden kesmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnaklarını dipten kesmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine inanılır.

Rüyada makasla tırnak kesmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasını tırnağını kesmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments