Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin tırnağını kesmek

Rüyada sevgilinin tırnağını kesmek

Rüyada sevgilinin tırnağını kesmek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Bırakın, diğerleri ciddi işlerle uğraşsınlar.

Rüyada sevgilinin tırnağını kesmek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, düşmanların barışacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada tırnaklarını kesmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine delalettir.

Rüyada başkasının ayak tırnağını kesmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada el tırnağını kesmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine yorulur.

Rüyada el tırnağı kesmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada banyoda tırnak kesmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına alamet eder.

Rüyada tırnak kesmek törpülemek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine delalet eder.

Rüyada camide tırnak kesmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments