Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının tırnağını kesmek

Rüyada kızının tırnağını kesmek

Rüyada kızının tırnağını kesmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası yaşam standardınızın zorlanması anlamına gelebilir.

Rüyada kızının tırnağını kesmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşinin tırnağını kesmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnakları kesmek rahat bir hayat sağlayacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzamış tırnak kesmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada tırnağı derin kesmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada el tırnaklarını kesmek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına işaret eder.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesmek deniz aşırı işler yapılacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments