Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin telefon aldığını görmek

Rüyada birinin telefon aldığını görmek

Rüyada birinin telefon aldığını görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, beklediklerini duyacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kısmetinin açık olacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, çok mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada birinin telefon aldığını gördüyseniz:

  • Flu veya destekçi olmayan atmosfer yanlış adımları körükleyebilir.

Rüyada yeni bir telefon aldığını görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına işaret eder.

Rüyada yeni cep telefon aldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına alamet eder.

Rüyada telefon hediye aldığını görmek kasasının daha çok para dolacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada telefonla aldatılmak bir sağlık sorunu yaşanacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefon satın aldığını görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu aldığını görmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefon numarası aldığını görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, maddi kayıpların olacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin bana telefon aldığını görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments