Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon satın aldığını görmek

Rüyada telefon satın aldığını görmek

Rüyada telefon satın aldığını görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, patron olunacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, verimli olacak işler yapacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefon satın aldığını gördüyseniz:

  • Değişmeyen bir duruma uzun vadeli bir çözüm bulabilirsiniz.

Rüyada telefon satın aldığını görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, hayallerin yarıda kalacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada telefon satın almak sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz telefon satın almak hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonu satın almak özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefon satın almak işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada halı satın aldığını görmek hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi satın aldığını görmek anne babanın birbirine düşeceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, büyük takdir toplanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çanta satın aldığını görmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments