Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir telefon aldığını görmek

Rüyada yeni bir telefon aldığını görmek

Rüyada yeni bir telefon aldığını görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni bir telefon aldığını gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bir şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada yeni telefon aldığını görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına rivayet eder.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, hasret çekileceğine delalet eder.

Rüyada yeni cep telefon aldığını görmek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada yeni bir telefon aldığını görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına, işlerine bereket geleceğine delalettir.

Rüyada cep telefonu aldığını görmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının telefon aldığını görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefon hediye aldığını görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, çok zengin olacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya yorulur.

Rüyada telefon numarası aldığını görmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, sabrını zorlayacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments