Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon numarası aldığını görmek

Rüyada telefon numarası aldığını görmek

Rüyada telefon numarası aldığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefon numarası aldığını gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki bazı kişiler size iyi olduklarını düşündükleri tavsiye, fikir ya da önerilerde bulunabilir.

Rüyada telefon numarası aldığını görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine delalettir.

Rüyada cep telefon numarası görmek bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına inanılır.

Rüyada bir kızdan telefon numarası almak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızdan telefon numarası almak hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada telefon numarasını vermek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kişinin şifa bulacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada birinin telefon numarasını görmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, bahtının güzelleşeceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada birisine telefon numarası vermek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Rüyada telefon numarası istemek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments