Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bana telefon aldığını görmek

Rüyada birinin bana telefon aldığını görmek

Rüyada birinin bana telefon aldığını görmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalet eder.

Rüyada birinin bana telefon aldığını gördüyseniz:

  • Size cazip gelen veya gelecek olan bir ilişkiden, daha ilerki safhalarda bir zevk alamayabilirsiniz.

Rüyada birinin bana telefon aldığını görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin bana kağıt para verdiğini görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına inanılır.

Rüyada birinin bana para verdiğini görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, yürek yakan biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada herkesin bana güldüğünü görmek başarılı adımlar atılacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bana aşık olan birini görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, kısmetli bir işe atılmaya, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada banu ismi görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin bana ateş ettiğini görmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada banu alkanı görmek güzel bir hayatı olacağına, umutlarının çoğalacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments