Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon hediye aldığını görmek

Rüyada telefon hediye aldığını görmek

Rüyada telefon hediye aldığını görmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, huzurunu kaybedeceğine, makam edineceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada telefon hediye aldığını gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler size gelebilirler.

Rüyada telefon hediye aldığını görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu hediye etmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine telefon hediye etmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefon hediye etmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına delalet eder.

Rüyada hediye telefon görmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, bolluk içinde yaşamaya, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birinden cep telefonu hediye almak en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına yorulur.

Rüyada hediye telefon almak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine delalettir.

Rüyada telefon hediyesi almak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments