Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla aldatılmak

Rüyada telefonla aldatılmak

Rüyada telefonla aldatılmak kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına işaret eder.

Rüyada telefonla aldatılmak gördüyseniz:

  • Bir an önce harekete geçmelisiniz, zamanlama çok önemli olabilir.

Rüyada birinin bana telefon aldığını görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefon numarası aldığını görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Rüyada cep telefon aldığını görmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonla aldatılmak kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada telefon satın aldığını görmek geçim derdinin sona ereceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada telefon aldığını görmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, evlatlarının hayrını göreceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının telefon aldığını görmek kendini toparlayamayacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments