Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin tabutunu taşımak

Rüyada birinin tabutunu taşımak

Rüyada birinin tabutunu taşımak yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, bereket ve huzur getireceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin tabutunu taşımak gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden birisinin ya da bir yakınınızın ciddi bir rahatsızlığı da olabilir.

Rüyada asker tabutu taşımak onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, üzgün ve karamsar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin tabutunu taşımak imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına delalettir.

Rüyada birinin tabutunu taşımak satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine yorulur.

Rüyada ölüyü tabutta taşımak işinde çok büyük bereket göreceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Rüyada babasının tabutunu taşımak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına işarettir.

Rüyada tabutu taşımak kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına işarettir.

Rüyada annenin tabutunu taşımak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabutu tek başına taşımak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, kazancının da aynı oranda artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments