Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının tabutunu taşımak

Rüyada babasının tabutunu taşımak

Rüyada babasının tabutunu taşımak uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, üzüntülerin günden güne artacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının tabutunu taşımak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirme veya asılsız haberler türünde işlerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada babasının tabutunu taşımak yapılan hataların düzeltileceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına işaret eder.

Rüyada bebek tabutu taşımak çok büyük bir rahata ereceğine, yatırımların heba olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine yorulur.

Rüyada ölüyü tabutta taşımak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine delalettir.

Rüyada annenin tabutunu taşımak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına işaret eder.

Rüyada birinin tabutunu taşımak iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin tabutunu taşımak hayatının en güzel günlerini geçireceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atatürkün tabutunu taşımak girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının tabutunu taşımak kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments