Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutu taşımak

Rüyada tabutu taşımak

Rüyada tabutu taşımak şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tabutu taşımak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler veya arkadaşlarınızla katılacağınız sosyal aktiviteler özel bir kişiyle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Rüyada asker tabutu taşımak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada tabutu tek başına taşımak evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabutu taşımak hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün tabutunu taşımak çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, işine dört elle sarılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada ölü birinin tabutunu taşımak sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine inanılır.

Rüyada annenin tabutunu taşımak kendisini Allah yoluna adayacağına, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, bereketli işler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek tabutu taşımak gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine inanılır.

Rüyada atatürkün tabutunu taşımak belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments