Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü tabutta taşımak

Rüyada ölüyü tabutta taşımak

Rüyada ölüyü tabutta taşımak bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü tabutta taşımak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizinle ilgili izlenimlerini veya düşüncelerini değiştirmeye çalışmanız gerekebilir.

Rüyada ölüyü tabutta taşımak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine yorulur.

Rüyada ölünün tabutunu taşımak zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine delalet eder.

Rüyada ölü tabutu taşımak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin tabutunu taşımak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker tabutu taşımak çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının tabutunu taşımak ondan faydalanacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, doğru işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının tabutunu taşımak evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, rahat rahat yaşayacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine delalettir.

Rüyada tabutu tek başına taşımak insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments