Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin tabutunu taşımak

Rüyada ölmüş birinin tabutunu taşımak

Rüyada ölmüş birinin tabutunu taşımak zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin tabutunu taşımak gördüyseniz:

  • Seyahatler veya keyifli aktivitelerle ilgilenme arzunuz artıyor.

Rüyada bebek tabutu taşımak ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, bazı kaynakların tükeneceğine, patron olunacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin tabutunu taşımak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına inanılır.

Rüyada ölünün tabutunu taşımak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker tabutu taşımak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada tabutu tek başına taşımak eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada ölüyü tabutta taşımak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının tabutunu taşımak saygınlık kazanacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına inanılır.

Rüyada tabutu taşımak atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments