Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutu tek başına taşımak

Rüyada tabutu tek başına taşımak

Rüyada tabutu tek başına taşımak insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada tabutu tek başına taşımak gördüyseniz:

  • Hassasiyetinizin etkisi artmış olduğu için soğukkanlılığınızı korumakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada tabutu tek başına taşımak iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarını atlatacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek başına cenaze taşımak insanlar arasında yüceleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün tabutunu taşımak yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek tabutu taşımak hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada ölü birinin tabutunu taşımak ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü tabutu taşımak özel hayatında mutlu olacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin tabutunu taşımak girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Rüyada annenin tabutunu taşımak anne babanın üzüntü duyacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments