Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker tabutu taşımak

Rüyada asker tabutu taşımak

Rüyada asker tabutu taşımak yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine tabir olunur.

Rüyada asker tabutu taşımak gördüyseniz:

  • Belli olaylardan sakınmak istiyorsanız daha mütevazi olmanızda fayda var.

Rüyada asker tabutu taşımak ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, aile hayatının bozulacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına rivayet eder.

Rüyada bebek tabutu taşımak hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına yorulur.

Rüyada tabutu tek başına taşımak çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü tabutta taşımak doğru haber almaya, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına inanılır.

Rüyada babasının tabutunu taşımak yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına inanılır.

Rüyada ölü birinin tabutunu taşımak hasta olacağına, hasretin biteceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün tabutunu taşımak bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabutu taşımak üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments