Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin suya atladığını görmek

Rüyada birinin suya atladığını görmek

Rüyada birinin suya atladığını görmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada birinin suya atladığını gördüyseniz:

  • Son derece ciddi çalışmalar yapabilirsiniz.

Rüyada tepeden suya atlamak başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, güç ve kudret sahibi olacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işaret etmektedir.

Rüyada su üzerinden atlamak bir süre iş bulmakta zorlanacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, mal edineceğine yorulur.

Rüyada suya yüksekten atlamak sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada uçurumdan suya atlamak kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine rivayet eder.

Rüyada birini kurtarmak için suya atlamak evinde tenceresinin hep kaynayacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden suya atlamak uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, özgüveninin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada bulanık suyun üstünden atlamak yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada bulanık suya atlamak yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments