Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kurtarmak için suya atlamak

Rüyada birini kurtarmak için suya atlamak

Rüyada birini kurtarmak için suya atlamak her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına delalet eder.

Rüyada birini kurtarmak için suya atlamak gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı hiç kimseyle paylaşmamanız gerekiyor.

Rüyada birini kurtarmak için suya atlamak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini kurtarmak için denize atlamak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada suya düşen birini kurtarmak malının artacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına delalet eder.

Rüyada suya düşen bebeği kurtarmak canının kıymetini bileceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işarettir.

Rüyada suya atlayıp birini kurtarmak bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına alamet eder.

Rüyada suya düşmüş birini kurtarmak ilerledikçe ilerleyeceğine, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada suyun içinden birini kurtarmak giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, patron koltuğunda oturacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments