Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan suya atlamak

Rüyada uçurumdan suya atlamak

Rüyada uçurumdan suya atlamak sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, zenginliğe kavuşacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza rivayet eder.

Rüyada uçurumdan suya atlamak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıklamak, düşündüklerinizi söylemek için bir süredir ihtiyacınız olan dinleyicilere kavuşabilirsiniz.

Rüyada uçurumdan suya atlamak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle uçurumdan atlamak kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada arabayla uçurumdan atlamak aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, kısmetin ve talihin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin uçurumdan atladığını görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada uçurumdan karşıya atlamak sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, bir koyduğu işten üç alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının uçurumdan atladığını görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine tabir olunur.

Rüyada uçurumdan denize atlamak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına delalet eder.

Rüyada uçurum atlamak anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, tartışmaların son bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments