Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su üzerinden atlamak

Rüyada su üzerinden atlamak

Rüyada su üzerinden atlamak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada su üzerinden atlamak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kısmen olumlu gelişmeler ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada akan suyun üstünden atlamak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suya atladığını görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz suya atlamak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini kurtarmak için suya atlamak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına tabir olunur.

Rüyada su üzerinde atlamak olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına delalettir.

Rüyada buzlu suya atlamak işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun içine atlamak sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine rivayet eder.

Rüyada suya atlamak malının ve parasının da artacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, büyük hatalar yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments