Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya yüksekten atlamak

Rüyada suya yüksekten atlamak

Rüyada suya yüksekten atlamak işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine yorulur.

Rüyada suya yüksekten atlamak gördüyseniz:

  • Sonuçlar olayları ele alış biçiminize göre değişkenlik gösterebilir.

Rüyada yüksek yerden suya atlamak sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, hayallerinin söneceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suya yüksekten atlamak attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten suya atladığını görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden suya atlamak yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine rivayet eder.

Rüyada çok yüksekten havuza atlamak zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten atlamaktan vazgeçmek borçların artacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir tepeden atlamak çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek duvardan atlamak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments