Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suya atlamak

Rüyada bulanık suya atlamak

Rüyada bulanık suya atlamak kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada bulanık suya atlamak gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları hakkında konuşmak yerine, neler yaptığınıza odaklanmalısınız.

Rüyada bulanık suya atlamak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık suyun üstünden atlamak kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada bulanık suların üstünden atlamak geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına işaret eder.

Rüyada bulanık sudan atlamak eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına delalet eder.

Rüyada bulanık su aktığını görmek ticaret hayatına atılacağına, parasının azalacağına, umduklarını bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suyun içinden geçmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işaret eder.

Rüyada bulanık su yüzmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada bulanık suyun içinde olmak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, parasının ve canın güvende olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments