Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin suda boğulmak

Rüyada birinin suda boğulmak

Rüyada birinin suda boğulmak malında azalmaya, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin suda boğulmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarda ya da işlerinizde ani gelişmeler ya da aksilikler söz konusu olabilir.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin suda boğulduğunu görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına inanılır.

Rüyada kızının suda boğulduğunu görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına inanılır.

Rüyada biri tarafından suda boğulmak geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ineğin suda boğulduğunu görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kardeşinin suda boğulduğunu görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments