Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin suda boğulduğunu görmek

Rüyada kardeşinin suda boğulduğunu görmek

Rüyada kardeşinin suda boğulduğunu görmek sorunlarını unutacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz veya ilişkileriniz size yük olabilir.

Rüyada kardeşinin suda boğulduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda başkasının boğulduğunu görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun suda boğulmak uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine delalettir.

Rüyada başka birinin suda boğulduğunu görmek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına alamet eder.

Rüyada temiz suda boğulmak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada birini suda boğulmaktan kurtarmak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Rüyada suda boğulmak daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yakınının suda boğulduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments