Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda boğulmaktan korkmak

Rüyada suda boğulmaktan korkmak

Rüyada suda boğulmaktan korkmak güvensizliğini yeneceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına yorulur.

Rüyada suda boğulmaktan korkmak gördüyseniz:

  • Bazılarınız ne demek istediğimi anladılar.

Rüyada suda boğulmaktan korkmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına alamet eder.

Rüyada boğulmaktan korkmak işinin gücünün hal yoluna gireceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde boğulmaktan korkmak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada suda boğulmuş kedi görmek saygınlığının artacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine yorulur.

Rüyada eşinin suda boğulduğunu görmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına yorulur.

Rüyada suda boğulmuş bebek görmek variyetinin her geçen gün artacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada suda boğulmak ölmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada arabayla suda boğulmak çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments