Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini suda boğulurken görmek

Rüyada kendini suda boğulurken görmek

Rüyada kendini suda boğulurken görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, sağlığından olacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına işarettir.

Rüyada kendini suda boğulurken gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız bir değişiklik kendinize güveninizi arttırabilir.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda boğulan insanlar görmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine işarettir.

Rüyada suda boğulmaktan kurtulmak aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini suda boğulurken görmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun suda boğulduğunu görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, çok güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada suda birinin boğulduğunu görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments