Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda birinin boğulduğunu görmek

Rüyada suda birinin boğulduğunu görmek

Rüyada suda birinin boğulduğunu görmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine inanılır.

Rüyada suda birinin boğulduğunu gördüyseniz:

  • Mükemmellik arayışında olmalısınız.

Rüyada eşinin suda boğulmak sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin suda boğularak öldüğünü görmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, kazancının artacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine işaret eder.

Rüyada birisi tarafından suda boğulmak rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, maddi kayıpların olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir çocuğun suda boğulduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada suda boğulan bebek görmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil suda boğulmak yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına inanılır.

Rüyada çamurlu suda boğulmak zorluk ve zahmete düşeceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulmaktan kurtulmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments