Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda boğulanı görmek

Rüyada suda boğulanı görmek

Rüyada suda boğulanı görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına rivayet eder.

Rüyada suda boğulanı gördüyseniz:

  • Keşifler, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı seyahatleri, ilerleme büyüme, daha verimli ürünler alma gibi başlıklarda gelişmeler var.

Rüyada çocuğun suda boğulduğunu görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına inanılır.

Rüyada suda boğularak ölmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının suda boğulmak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu suda boğulurken görmek dualarından hayır görmeyeceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına yorulur.

Rüyada suda boğulduğunu görmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına işaret eder.

Rüyada suda boğulup ölmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğulmuş bebek görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına alamet eder.

Rüyada suda boğulmaktan kurtarmak başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments