Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin su kuyusuna düştüğünü görmek

Rüyada birinin su kuyusuna düştüğünü görmek

Rüyada birinin su kuyusuna düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına delalet eder.

Rüyada birinin su kuyusuna düştüğünü gördüyseniz:

  • Sabrınızı zorlayan ya da eleştiri dozunu arttıran kişiler sorun yaratabilir.

Rüyada birinin su kuyusuna düştüğünü görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kuyuya düştüğünü görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık kuyuya düştüğünü görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işarettir.

Rüyada kuyuya düşeni görmek neşesinin de yerine geleceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine delalet eder.

Rüyada kardeşinin kuyuya düştüğünü görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yakınının kuyuya düştüğünü görmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyuya düşen birini kurtarmak stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada eşinin kuyuya düştüğünü görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, mevkilerinin yüksek olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments