Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada eşinin kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada eşinin kuyuya düştüğünü görmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, insanların hayır dualarını alacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin kuyuya düştüğünü gördüyseniz:

  • İstekleriniz hızla yerine gelmeye başlayabilir veya planlarınızı hızla uygulayabilirsiniz.

Rüyada eşinin kuyuya düştüğünü görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, ortalığın karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun kuyuya düştüğünü görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşinin kuyuya düştüğünü görmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, hayata küsecek duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin su kuyusuna düştüğünü görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine delalettir.

Rüyada karanlık kuyuya düştüğünü görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyuya düşeni görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyuya düştüğünü görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kuyuya düşürmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına, onların güvenini sarsacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments