Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınının kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada bir yakınının kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada bir yakınının kuyuya düştüğünü görmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, bilincin artacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada bir yakınının kuyuya düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişilere kendilerini gerçekte olduklarından daha önemli hissettirme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada bir yakınının kuyuya düştüğünü görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kuyuya düştüğünü görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, maneviyatının çökeceğine delalet eder.

Rüyada kuyuya düştüğünü görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kuyuya düşeni çıkarmak ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kuyuya para düşürmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin kuyuya düşüp öldüğünü görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, hararetli olayların meydana geleceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına yorulur.

Rüyada bir çocuğun kuyuya düştüğünü görmek hastalıklarının son bulacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına yorulur.

Rüyada kuyuya düşen birini kurtarmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments