Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada başkasının kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada başkasının kuyuya düştüğünü görmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, hayatının iyileşeceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada başkasının kuyuya düştüğünü gördüyseniz:

  • Karışık durumların ortasında getireceğiniz çözümler, yaratıcılığınızın da artması anlamına gelebilir.

Rüyada eşinin kuyuya düştüğünü görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bir çocuğun kuyuya düştüğünü görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada kuyuya düşen birini kurtarmak haneye nifak gireceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık kuyuya düştüğünü görmek manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyuya düşüp ölmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına işaret eder.

Rüyada kuyuya anahtar düşürmek parasına da para ekleyeceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada kuyuya düşeni kurtarmak elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments