Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada karanlık kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada karanlık kuyuya düştüğünü görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada karanlık kuyuya düştüğünü gördüyseniz:

  • Yardım almanız gereken yerleri belirlerseniz, kendinize ayıracak zamanınız fazlalaşabilir.

Rüyada karanlık kuyuya düştüğünü görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık kuyuya düşmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık kuyuya girmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada karanlık kuyu görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada karanlık bir kuyu görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine inanılır.

Rüyada karanlık bir kuyuya düşmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına işarettir.

Rüyada eşinin kuyuya düştüğünü görmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, maddi konuda zayıflayacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kuyuya düştüğünü görmek yüksek moralli olacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments