Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuya düşeni görmek

Rüyada kuyuya düşeni görmek

Rüyada kuyuya düşeni görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, dinç kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyuya düşeni gördüyseniz:

  • Herşeye olumlu açıdan yaklaşabilirsiniz.

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun kuyuya düştüğünü görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada birini kuyuya düşerken görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyuya düşeni kurtarmak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına inanılır.

Rüyada kuyuya para düşürmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına delalettir.

Rüyada kuyuya düşeni görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunu kuyuya düştüğünü görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, ün salacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işarettir.

Rüyada kardeşinin kuyuya düştüğünü görmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments