Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada kardeşinin kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada kardeşinin kuyuya düştüğünü görmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, çok büyük paralar kazanacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, anlaşmazlıkların biteceğine işarettir.

Rüyada kardeşinin kuyuya düştüğünü gördüyseniz:

  • Evinizi ya da işinizi ilgilendiren olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kardeşinin kuyuya düştüğünü görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kuyuya düştüğünü görmek işinin ehli durumuna geleceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu kuyuya düşürmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına işaret eder.

Rüyada birinin su kuyusuna düştüğünü görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, şöhret ve itibar kazanacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada birini kuyuya düşerken görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyuya düşeni kurtarmak dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyuya düşeni çıkarmak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments