Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin şort giydiğini görmek

Rüyada birinin şort giydiğini görmek

Rüyada birinin şort giydiğini görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, işlerin yoluna gideceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin şort giydiğini gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz tartışmaları büyütebilir.

Rüyada mavi şort giymek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı şort giymek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada kısa şort giymek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin şort giydiğini görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şort giymek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe şort giymek koltuğunun yükseleceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz şort giymek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kot şort giymek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments