Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi şort giymek

Rüyada mavi şort giymek

Rüyada mavi şort giymek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, yüzünün de güleceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına alamet eder.

Rüyada mavi şort giymek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizle ilgili seçimler yapmanız gerekebilir.

Rüyada mavi şort giymek daha sık bir araya geleceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz şort giymek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, işlerdeki karın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin şort giydiğini görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına delalettir.

Rüyada sarı şort giymek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine delalet eder.

Rüyada pembe şort giymek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mini şort giymek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine alamet eder.

Rüyada kot şort giymek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah şort giymek verilen emeklerin heba olacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments