Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz şort giymek

Rüyada beyaz şort giymek

Rüyada beyaz şort giymek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, rahat bir nefes alacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine yorulur.

Rüyada beyaz şort giymek gördüyseniz:

  • Belli plan, proje veya ilişkilerin işleyişi konusundaki gerçek fikirlerinizi ortaya çıkartmak isteyebilirsiniz.

Rüyada beyaz şort giymek içinin de rahat edeceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, lüks içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada mini şort giymek evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına delalettir.

Rüyada şort giymek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kısa şort giymek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada yeşil şort giymek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, güzelleşeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi şort giymek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, maddi sorumluluklarının artacağına işaret eder.

Rüyada kot şort giymek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada siyah şort giymek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments