Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı şort giymek

Rüyada sarı şort giymek

Rüyada sarı şort giymek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada sarı şort giymek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınıza yardım edebilir veya inandığınız amaçlar için aktivitelere katılımda bulunabilirsiniz.

Rüyada sarı şort giymek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı şort görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kısa şort giymek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada mini şort giymek güzel huylarının değişeceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi şort giymek maddi anlamda rahatlamaya, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada şort giymek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, ün sahibi olacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil şort giymek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, tecrübe kazandıracağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah şort giymek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments