Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe şort giymek

Rüyada pembe şort giymek

Rüyada pembe şort giymek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına rivayet eder.

Rüyada pembe şort giymek gördüyseniz:

  • Kendinizden şüphe duymamalısınız.

Rüyada pembe şort giymek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kısa şort giymek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, sermaye elde edeceğine alamet eder.

Rüyada şort giymek çok büyük kazançlar elde edileceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına delalet eder.

Rüyada siyah şort giymek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi şort giymek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına işarettir.

Rüyada sarı şort giymek kötülüklerden uzak olacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine işarettir.

Rüyada kot şort giymek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin şort giydiğini görmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, ekmeğinin çoğalacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments