Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şort giymek

Rüyada şort giymek

Rüyada şort giymek nahoş sözler işiteceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, iyi geçiminin devam edeceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada şort giymek gördüyseniz:

  • Yeni bir planı yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada mini şort giymek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada kısa şort giymek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz şort giymek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, maddi yükünün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil şort giymek hayırlı haberler getireceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine işarettir.

Rüyada birinin şort giydiğini görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada şort giymek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına rivayet eder.

Rüyada kot şort giymek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada mavi şort giymek kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments