Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sizi yaladığını görmek

Rüyada birinin sizi yaladığını görmek

Rüyada birinin sizi yaladığını görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada birinin sizi yaladığını gördüyseniz:

  • İlham verici, aklınızı çalıştıran ya da lüks gibi görünen her uyarana açık olmalısınız.

Rüyada birinin sizi yaladığını görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi göğsünü yalamak hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyunun yaladığını görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kadın organı yalamak eğlenceli zamanlar geçireceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada bal yaladığını görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına delalettir.

Rüyada kadın memesi yalamak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elini yalamak hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının parmağını yalamak büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevilip sayılacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments