Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi göğsünü yalamak

Rüyada kendi göğsünü yalamak

Rüyada kendi göğsünü yalamak sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kendi göğsünü yalamak gördüyseniz:

  • Aynı anda çok fazla sayıda işle ilgilenme eğilimi size zor anlar yaşatabilir.

Rüyada kendi göğsünü yalamak insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada kadın göğsü yalamak hayırlı adımlar atacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine inanılır.

Rüyada kadın yalamak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada köpeğin elini yaladığını görmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elini yalamak dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada boyun yalamak hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, parasının ve canın güvende olacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin yüzünü yaladığını görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının avret yerini yalamak kötü durumlara düşürüleceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments