Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyunun yaladığını görmek

Rüyada koyunun yaladığını görmek

Rüyada koyunun yaladığını görmek hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, mutsuz ve hasta olacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada koyunun yaladığını gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz ya da daha önce başladığınız işler aniden hızlanabilir.

Rüyada koyunun elini yaladığını görmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine delalet eder.

Rüyada koyunun yaladığını görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacak yalamak üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kendi göğsünü yalamak ayrılık yaşanacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada erkek şeyi yalamak sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına alamet eder.

Rüyada bıçak yalamak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, doğru işler yapacağına alamet eder.

Rüyada yüz yalamak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada elini yalamak insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments